Dec
28
2013

lyxigt med pool

Jag är faktiskt en väldigt enkel människa, jag gillar inte att komplicera saker och jag har väl inte så många ägodelar heller. Förr i tiden, kanske för några år sedan så var det faktiskt så pass att jag kunde packa ned alla mina ägodelar i en ryggsäck. Jag gillar den livsstilen, men nu när har en familj och barn så är det ju lite annorlunda. Man måste ju nästan ha lite mer, för att kunna tillfredställa dem. Men om det var så att jag fortfarande bodde ensam så skulle jag fortfarande bara ha en ryggsäck med ägodelar. Något som jag verkligen tycker om med mitt nya liv är vår pool från svenskapoolfabriken. Sen vet jag inte om det räknas som ägodel eller inte, men det är väl något som är väldigt lyxigt. I alla fall enligt min åsikt, det är ju riktigt coolt att ha pool.

Leave a Reply